Sabtu, 20 September 2014

Yong Tau Foo best kat Kuantan

Assalamualaikum & hai2..

Dah sminggu aku tak update blog ni..minggu lepas ke Gebeng Kuantan..ad projek penyelidikan dengan syarikat kat sana..Alhamdulilah ada improvement dalam penyelidikan tu..
ni aku nak bercerita berkaitan tajuk kat atas..lepas meyibukkan diri dengan kerja kat sana..malam tu kononnya nak melepaskan tekanan (tension la sangat kan..poyo jer..hehe), kami melepak kat Kuantan Parade,,kami bukan buat kerja tak berfaedah okey!!..kami bukan sekadar melepak, kami jalan-jalan kat pameran buku islamik yang berlangsung kat sana..dapat la tangkap sebiji dua buku...

lepas pusing tak sampai 15 minit, perut mula minta diisi.,kami terus ke food court..dan ke bahagian yang jual Yong Tau Foo!!!.Yong Tau Foo dia memang best..ni kali ke tiga aku makan kat sini,,sebelum ni aku tak suka Yong Tau Foo yang bersup, tapi kat sini memang kena dengan anak tekak aku..sedap sangat sup dia..

aku punyer..sedapp..suka bebola yang ada chess kat dalam...
 
 

nabilah punyer..tu diaaa..macam-macam ada....hehe
 

harga setiap ketul 80 sen jer..boleh pilih nak sup atau sos..lebih baik ambik sup sebab dia bagi sekali dengan sos..sup dia memang superb!!!..I loike sesangat uolssss...

sorry gambar blurrr..sos...

kalau pergi kuantan parade jangan lupa yer singgah rasa yong tau foo best ni..food court ni aras bawah kat Kuantan Parade...

pssss: tiba-tiba teringat balik kesedapan Yong Tau Foo tuu...^_^

2 ulasan: