Isnin, 26 Januari 2015

FYP Degree Dipublishkan..

Assalamualaikum & Hai-hai

Minggu ni aku dapat berita tersangat la gembira, first kita cakap la Alhamdulilah dulu, tanda bersyukur dengan rezeki dari Allah ini..
 
berita gembira yang aku nak banggakan ni adalah aku punya Final Year Projek yang dibentangkan masa WOSMAT 2013 zaman degree dulu telah dipilih untuk dipublish dibawah Perpustakaan Negara Malaysia..dengan ini aku telah mempunyai copyright untuk projek itu..jangan ada yang plagiarism kan yer..hehe


 muka depan buku karya-karya dari pembentangan WOSMAT2013..dalam tu ada karya aku tau..hehe
 

 
bagi yang sesiapa yang terlibat dalam penyelidikan, jika projek penyelidikan mereka berjaya dan di publishkan adalah benda yang tersangat la gembira, kira macam hilang la penat lelah bagai tu..huhu..
tetiba teringat saat buat FYP dulu..rasa macam takda life, dengan nak siapkan FYP, dengan kelas lagi..sampai satu saat aku redha kalau sem tu aku tak dapat dekan..hari-hari telefon mak ngan ayah kerana nak menunjukkan kecengengan aku..siap cakap dengan diorang, sorry kalau sem ni na tak dapat dekan sebab FYP ni penting sebab tak nak TL, dan mereka cakap takpa yang penting usaha dan doa; tapi Alhamdulilah Allah dengar doa hamba-hambanya..terima kasih mak, terima kasih ayah...terima kasih my brothers and sisters...

korang nampak apa yang aku Nampak?!.. Copyringht @ 2013 tu..hehe..riak betul la aku ni..



 
terima kasih kepada setiap insan yang melayan kerenah budak ini semasa menyiapkan projek FYP dulu tu..thanks a million of thanks to my advisor Prof Dr Jamaludin Kasim kerana melayah kerenah aku yang nak selalu nak jumpa prof, sampai naik bosan Prof tengok muka budak ni..hikhik..
terima kasih kepada coordinator FYP, Prof Madya Dr Wan Mohd Nazri (aka aku punyer advisor untuk master sekarang) sebab antara insan yang bimbing aku masa nak jilidkan buku dulu, sampaikan berapa kali pergi print, banyak duit melayang kat situ..hehehe
thanks kepada lecturer yang membantu aku masa penulisan, especially, Puan Nurrohana Ahmad dan Puan Norbaini Sarmin, Thanks banyak-banyak madams.
terima kasih kepada pembantu bengkel dan makmal kerana sudi membantu diri ini membuat eksperimen dan mengendalikan mesen dan rela buat overtime untuk kami siapkan FYP, jasa encik-encik tidak mampu saya balas...huhu..terharu pulak ingat pertolongan mereka..
kawan-kawan sekelas; thanks korang, korang memang the best!!!
kepada kakak-kakak dan abang-abang senior, adik junior ini mengucapkan beribu terima kasih kerana sudi ajar aku buat projek dan bagi pinjam nota-nota; Thanks Senior..Senior tetap senior...hehehe


antara page paper projek aku...
 
gambar masa degree dulu..tengah kupas kulit kayu acacia untuk FYP aku la tu..parang dengan budak kayu tidak boleh dipisahkan..jangan main.-main..
 
 


 
psss: yang paling aku terkejut, I got 'A' for my FYP..Alhamduililah...
 
 
 
 



 

21 ulasan:

  1. wah.. agaknya sis mmg minat ya bidang ni.. hehehe..sampai master pun ambil ni..
    tahniah ya,,! :D
    nak berjaya kena rajin cr sifu kan..

    BalasPadam
  2. udah lama banget yachhh :)

    salam dakwah tauhid sunnah wal jihad admin kumpulankonsultasi.com

    BalasPadam
  3. Wahhh! alhamdulillah.. Tahniah!!! :D

    BalasPadam
  4. tahniah tahniah tahniah... bangga dengan kejayaan tuan blog... semoga di masa depan mencipta lebih banyak lagi kejayaan yer...

    salam singgah

    BalasPadam
  5. tahniah amalina. semoga jd titik permulaan utk kejayaan2 lain yg bakal menjadi kebanggaan hidup =)
    follower#41

    BalasPadam
  6. Tahniah... Pening klau fikir pasal FYP ni..hihihih

    Btw follow sini..salam kenal.. :D
    http://duniakita94.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq..haha..btul-btul..fyp yang memeningkan..

      Padam
  7. tahniah dapat result cemerlang.., terima kasih jugak sudi follow blog akak :)

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah tahniah! Amalina ambil course apa masa Degree dulu? Seronok plak akak tengok bekerja dengan kayu ni. =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq..saya ambik degree furniture technology..haha..kadang-kadang tu ada jugak stress...

      Padam