Sabtu, 17 Januari 2015

WSAFT2014

Assalamualaikum & hai-hai

okey seperti yang diperkatakan dalam post sebelum ini, aku akan postkan gambar sepanjang WSAFT 2014. kerja nak muat naik gambar dalam blog ni tertangguh kerana aku terlibat dalam banjir..

sekarang..terima lah persembahan dari aku..jeng-jeng..

WSAFT atau singkatan kepada Wood Science and Furmiture Technology Seminar adalah seminar untuk pelajar tahun akhir ijazah dalam jabatan industri perkayuan Fakulti sains gunaan UiTM Pahang. pada tahun ini seminar ini dianjurkan dengan kerjasama Hal Ehwal Akademik UiTM Pahang bersama Persatuan Pelajar Pasca Siswazah Fakulti Sains Gunaan dan Persatuan Pelajar Ijazah Sarjana Muda Perabot..WSAFT pada tahun 2014 ini dibuat selama 2 hari yang diadakan di dua buah dewan kuliah. Pengarah Program pada Tahun ini adalah Asnawi Seraila dari Sarjana Teknologi Perkayuan.

kek Indulgence untuk majlis perasmian..kesian sorang AJK tak sempat makan kek ni sebab busy...kihkih..cedappp sangat kek ni smpai ada yang bertambah

 tukar krja kejap jadi gadis pendaftar..hikhik


 antara muka-muka yang menunggu giliran untuk present...debar yer dik...huhu


nyanyi lagu Negaraku dan UiTM dihati ku sebelum memulakan perbentangan...

aku?, aku pegang jawatan exco makanan, kira bab-bab makanan sepanjang majlis ni aku la handel, dari cari catering sampai la nak atur waktu makan. Makanan pun kena jaga takut-takut hilang dari pandangan..hehe..lagi takut kalau makanan tak cukup..malu babe!!!

perbentangan sedang berlangsung..
 

goody bag untuk pelajar semasa pendaftaran..ada la sedikit makanan dalam tu dengan cedarahati dari UiTM

antara para peserta...pelik pula aku tengok budak-budak ni bergambar..serius jer muka...hehe
 antara AJK yang serius bekerja sampaikan tangga pun boleh jadi tempat berbincang...hehe
 


 para peserta pada hari pertama bergambar bersama panel..
 
 
dan Alhamdulilah makanan cukup..majlis pun berjalan dengan lancar walaupun ada masalah kecil, biasa la, tak meriah majlis kalau takda haru-biru sedikit..haha..terima kasih kepada yang terlibat secara langsung dan tidak lansung. Terima kasih kepada para panel dan pensyarah dari UiTM Pahang dan Pihak luar, terima kasih kepada pelajar Ijazah Sarjana Muda Teknologi Perabat semester empat yang turut menjadi pembantu kami, terima kasih kepada catering yang amat pemurah..dan sejuta terima kasih kepada para sponser dari syarikat luar, this year nak mintak sponser lagi boleh tak?..thanks PM Said cari sponser yang superb..hihi

pensyarah lelaki sedang makan...
 

pensyarah perempuan..
 

 muka happy dapat makanan...


sedap sangat ke dik? sampaikan kamera snap pun tak pandang...


tahniah kepada pembentang terbaik, Jonity dari Ijazah Sarjana Muda Bio-Composite. Tahniah juga kepada semua pembentang kerana telah buat yang terbaik.

antara para panel...

 pembentang dari ijazah sarjana muda Bio-Composite...
 
 

antara pembentang di hari kedua..

pembentang terbaik...

dan TAHNIAH kepada para AJK WSAFT yang telah bertungkus lumus sejak dua bulan untuk menjayakan majlis ini sehinggakan sehari sebelum majlis semua telah berkampung di dewan untuk melancarkan lagi majlis.

antara makhluk yang bertungkus lumus memastikan majlis berjalan lancar sampai tidak terkira berapa kali turun naik bangunan pentadbiran...^_^


psss: Hoorayyy..selesai sudah tugas kami...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan