Sabtu, 24 Januari 2015

New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali


*klik banner untuk join.


♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)



Kepada yang taktau nak copy kat mana, Create New Post > HTML . Copy kat situ, lepastu klik Compose. Tadaaa ! Publish ! Letak link entry korang tu di bahagian komen bawah ni. ...

34 ulasan:

  1. thanks sebab join. cek senarai peserta ye :) http://onlybeyoungonce.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-new-year.html

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum :) Haiiii awak ^^ datang dari segmen yang sama. Nice blogg <3

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikummusalam..tq..salam perkenalan..^_^

      Padam
  3. assalamualaikum, datang menyinggah dari segmen yang sama :D

    http://serisori.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikummusalam..salam perkenalan..^_^

      Padam
  4. singgah sini sambil follow .. good luck study !

    BalasPadam
  5. balas kunjungan.. btw, done follow awak.. hehee

    BalasPadam
  6. Balas kunjungan ^^) done follow . don't hesitate to follow me back ^^)

    BalasPadam
  7. Adik...akak datang membalas kunjungan...done follow

    BalasPadam
  8. membalas kujungan... done follow...

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum! Hana singgah sini balas kunjungan! :D
    Btw done! followback! ;) #HappyBlogwalking!

    http://cicihana.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. salam singgah dari segmen sama=))

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum darling..salam kunjung balas, dari segmen yang sama jugak.... (^___^)

    BalasPadam
  12. http://mygudangstore.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    Dari segmen blogwalking sul. Follow sini~

    BalasPadam
  13. Singgah petAng, jemputlah join segmen saya http://ombakbergigis.blogspot.com/2015/01/segmen-bloglist-february-by-ombak.html?m=1

    BalasPadam
  14. hai.. assalamualaikum. dri segmen yg sama.. jom singgah blog saya pulak..

    http://belogkalerpurple.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  15. Singgah sini

    https://www.bajusweetmuslimah.tk/

    https://www.blogahbar.tk/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    Jemput singgah2 ye.. Dan subcribe utk promosi terbaru kami :)

    BalasPadam
  16. Singgah sini

    https://www.bajusweetmuslimah.tk/

    https://www.blogahbar.tk/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    Jemput singgah2 ye.. Dan subcribe utk promosi terbaru kami :)

    BalasPadam
  17. haiiii...singgah dari segmen yang sama + membalas kunjungan>> ^_^

    BalasPadam
  18. Salam kenal juga...

    http://hepisara.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  19. Hai..singgah dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by-sulyanie.html

    BalasPadam
  20. singgah blogwalking dari segmen ni dan done follow :) salam perkenalan!

    http://ijahoney.blogspot.com/

    BalasPadam
  21. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, sorry lambat ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  22. ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  23. http://yummycoklet.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    Assalammualaikum..bw sini :)

    BalasPadam
  24. Hi, singgah dan follow sini dari segmen sama :)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

    BalasPadam
  25. singgah sini :)
    http://nurfatihahhijau.blogspot.com/

    BalasPadam
  26. Jom Singgah Blog Saya

    Koleksi Resepi emak
    http://koleksiresepiemak.blogspot.com/

    Info Filem Terkini
    http://filemhebat.blogspot.com/

    BalasPadam