Khamis, 19 Mac 2015

Birthday Girl : Nur Atiqah Nabilah

Assalamualaikum & Hai-hai



Happy Birthday to my bestie cuitie Nabilah..semoga tahun ni dan seterusnya lebih oshem yer!!!

hari ni kami berempat (aku with kak.wani, kak iffah n aza) buat surprise birthday makan-makan untuk nabilah kat bilik postgrad kami..kak wani ngan kak iffah sponser kek red valvet, aku sponser nasi goreng ngan kropok-kropok..aza sponser air...
 
nabilah cakap dia terharu..hehe..swett tak kami..tiada yang boleh menandingi kesweetan kami..mesti smpai ke tua nabilah ingat kesweetan kami..hoho
 

kami selalu gaduh-gaduh manja, tapi ikatan persahabatan kami terus kekal hingga ke hari ini..Alhamdulilah..semoga persahabatan kami kekal hingga ke syurga..
 
 
Everything in life happens for a reason, I believe we were put into each others lives to be best friends. I love you and hope your birthday brings you all the wonderful things you deserve


red velvet sedap!!!
 
 
nasi goreng yang aku masak..nasi goreng simple sesangat..demi nak mengelak dari nabilah, rela aku bangun pagi pukul 5.30 pagi..takut jugak nanti tak surprise..hehe
simple sangat nasi goreng aku, tapi habis jugak akhirnya...
 
 
keropok dari Kelantan..


psss: to get a good friend, it must come from ourselves. Develop ourself to be a good one..^_^

4 ulasan:

  1. Balasan
    1. birthday girl ckp terima kasih..^_^

      Padam
  2. Happy birthday! jemput singgah blog akak dik :)
    salam kenal

    www.ekinhoza.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. birthday girl ckap terima kasih..^_^
      insyaAllah..salam kenal

      Padam