Rabu, 25 Februari 2015

Segmen Bloglist MAC - JULY By MiyaAmira

 
 
Assalamualaikum& hai-hai..
 
Blogger Miyaamira ada buat segmen bloglist..kira sape-sape yang bertuah, dia punyer blog boleh la tersenarai dalam bloglist Miyaamira..
 
nak join tak?
kalo nak join, klik banner kat bawah tu yer...
 
 
 

 
Syarat-syaratnya :

1. Follow

-> Blog Dunia Miya Amira
-> Instagram : Miya Amira >kalau ada<
-> Google+ : Miya Amira

2. Buatkan satu entry pasal segmen ni.

3. Copy and paste banner kat atas tu dan pastikan backlink kan balik dengan blog miya.

4. Tinggalkan link blog korang kat bawah kat bahagian comment blog miya yer

 
Seramai 20 orang blogger miya akan masukkan dalam senarai bloglist miya. Kalau ramai yang menyertai miya akan guna Random untuk pilih bloglist tapi lau kurang dari 20 orang semua akan dimasukkan dalam bloglist miya. Pemenang akan diumumkan pada 1 Mac 2015.


 

5 ulasan:

  1. terima kasih ye amalina...
    senarai peserta da update...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-segmen-bloglist-miya.html

    BalasPadam
  2. Good luck.
    Singgah dari segmen yang sama
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-pencarian-bloglist-mac-july.html

    BalasPadam
  3. balas kunjungan dr segmen yg sama. thanks ya! gudluck!

    BalasPadam
  4. BW dari segmen yg sama ^_^

    http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    BalasPadam